Välkommen till SPV Spintec

Varmt välkommen till vår webbplats! Här finner Du mängder med information om företaget, våra produkter samt de tjänster vi kan erbjuda Dig. Vi hoppas att Du tar dig tid att utforska vår webbplats och att Du finner vad Du söker. Är det något Du undrar över så tveka inte att kontakta oss.

Kent Karlsson
Verkställande direktör

Webbshop

Du kan enkelt beställa våra produkter direkt genom webbshopen. Samtliga katalogvaror finns tillgängliga och du får en snabb överblick av pris, leveranstid och mycket mer.

För att kunna handla online måste du ha ett aktivt konto. Om du inte redan har aktiverat ditt konto för webbshopen, vänligen kontakta oss: info@spvspintec.se

Senaste nyheterna

Våra produkter

prod_img_hc

Hydraulchuckar

Hydrauliska verktygshållare med högsta precision för noggrann och stabil bearbetning. Standardchuckar, pennchuckar, extra korta eller förlängda chuckar. Vi levererar hydraulchucken som är perfekt för din bearbetning. Vi tillverkar även special och kundanpassade chuckar efter dina behov.

prod_img_sp

Höghastighetsspindlar

Gradning , borrning, fräsning eller slipning etc. Det finns en mängd applikationer som lämpar sig för våra höghastighetsspindlar. Med ett brett spektrum av effekt och hastigheter upp till 90 000 RPM, hjälper våra spindlar dig att modernisera din maskinpark för framtiden.

prod_img_gc

Gängapparater

Våra gängapparater finns i en mängd olika varianter. Floatnig, justerbar momentkoppling och gängtapphållare för snabba verktygsbyten är bara några av många funktioner som finns tillgängliga. De olika komponenterna kan kombineras för att bli den perfekta lösningen för din gängprocess.

prod_img_jh

Snabbväxelchuckar

Jahrls snabbväxelchuck för axiell bearbetning är idag en klassiker. Med insatser som genom sin kullåsning gör att du kan skifta verktyg även med roterande spindel. Vilket effektiviserar även dom mindre och enklare jobben. En vinnande kombination. Flexibelt arbete = lägre kostnad!

Automation

Är du i behov av en bra lösning för att bearbeta eller grada komplexa detaljer? En höghastighetsspindel monterad på en robot kan då vara lösningen för dig.

Med denna typ av applikation har du möjlighet att utföra mycket avancerade bearbetningar. Och dessutom i ett tempo som inte är möjligt på något annat sätt.

Vill du veta mer? Ring oss på +46 16 15 30 30 så berättar vi mer.

SPV Spintec på Youtube

Vi har en hel del användbara videoklipp på vår Youtube-kanal. Du kan hitta allt från instruktionsvideor till allmän information och kundcase där vi visar kraften och flexibiliteten i våra produkter.

Nyhetsbrev

Se till att du inte missar några av våra nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ca 8-10 gånger per år. Skriv bara in din e-postadress och klicka på "Prenumerera" och du kommer mottaga vårt nyhetsbrev framöver. Du kan alltid avsluta prenumerationen när som helst via länken längst ner på varje nyhetsbrev.